Server in de cloud - FlexibleCloud Solutions

Server in de cloud

(Virtual) Private Server

Met Server in de Cloud heeft u voor een vast bedrag per maand uw eigen online server en altijd toegang tot uw applicaties en bedrijfsgegevens. Professionals beheren deze server voor u in onze veilige datacenters. FlexibleCloud biedt de mogelijkheid om uw eigen bedrijfssoftware online aan te bieden of te gebruiken, bijvoorbeeld een administratief pakket. U heeft toegang tot de software via Internet. Wij verzorgen indien gewenst het beheer, zoals het maken van backups, het onderhoud en de installatie van nieuwe versies en updates, de gebruikersadministratie en beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang.

Een Virtual Private Server (VPS) is het alternatief voor een eigen server. FlexibleCloud werkt met Microsoft Hyper-V servers waarop zowel Windows als Linux aangeboden kan worden. Zo heeft u een eigen krachtige server online, uiteraard inclusief toegang via een extern bureaublad. Uiteraard bent u vrij om uw eigen applicaties te installeren op een VPS.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over Server in de Cloud van FlexibleCloud? Neem dan contact op via 0578 84 21 05 of mail naar info@flexiblecloud.nl.